En riktig festpasta! Självklart kan du använda vanlig spaghetti om du inte hittar svart som är färgad med bläckfiskbläck. Såsens hetta rundas av med iMat.
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
- Hetta upp oljan i en vid panna och fräs currypastan hastigt under omrörning. Lägg i grönsakerna och fräs dem ett par minuter.
- Tillsätt fond samt iMat och låt det koka ihop på medelstark värme ca 5 minuter. Smaka av med fisksås, peppar och eventuellt en gnutta socker. Färga med lite gurkmeja.
- Lägg i de gröna musslorna och låt allt bli varmt.
- Stek scampi och pilgrimsmusslorna hastigt i lite olja. Salta.
- Portionera upp pasta och sås i varma djupa tallrikar.
Toppa med skaldjur och servera direkt.
Dekorera gärna med koriander och lime.
Publicerat den
1 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar