Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svarta bönbrownies

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Prova att göra dessa läckra och annorlunda brownies som är helt utan mjöl!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Tryck ner ett bakplåtspapper i en bakform ca 27x18 cm.
  2. Häll av spadet från bönorna och skölj dem i vatten. Låt rinna av. Mixa ihop bönor, kakao, banan, agavesirap/socker, rapsolja, linfrön, bakpulver och salt i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer. Du ska få en slät smet utan klumpar.
  3. Hacka den mörka chokladen och smält i mikron eller över ett vattenbad. Hacka valnötterna. Vänd ner smält choklad och valnötter i smeten.
  4. Fördela smeten i den förberedda formen och grädda i 30-40 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten när du tar ut den. Låt svalna och skär upp i rutor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.