Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svarta Malins fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gammal klassiker från mitt föräldrahem som är en av mina favoriter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en gratängform. Lägg i fisken och salta. Bred champinjoncrémen på fisken.
  2. Vispa grädden och bred den över fisken. Strö kaviaren i grädden.
  3. Sätt in i ugnen på 225 graders värme i ca 20 minuter.
  4. Servera med kokt, pressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.