Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj de grönsaker du har hemma och som är i säsong. För att få lite mer sting kan man tillsätta finhackad röd chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala morötter och svartrötter. Skär dem i skivor.
  3. Hacka lök och vitlök. Bryn löken i smör ett par minuter. Skiva zucchini och tomater.
  4. Lägg alla grönsakerna i en gratängform.
  5. Hacka örterna och strö över. Salta. Bred på Gratäng crème peppar.
  6. Gratinera i ugn ca 25 minuter, hur lång tid det tar beror på vilka grönsaker du har valt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • beca 23 februari 2012

    Hej Vad är Gratäng crème peppar? Var kan man köpa det? Mvh

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.