Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärssorbet utan glassmaskin

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

En härligt smakrik sorbet som görs i två steg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker och vatten till en simmig lag cirka 5 minuter. Mosa bären i matberedare. Blanda moset och sockerlagen. Ställ in i frysen ca 1 1/2 timme.
  2. Vispa äggvitorna hårt. Vänd ner 1 msk socker och blanda i det halvfrusna bärmoset. Kör med elvisp eller stavmixer.
  3. Frys i minst 2 timmar till. Kör med mixer då och då för att få en smidig sorbet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.