Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärssylt med persikor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Sylten blir lite lös i konsistensen och passar därför bra att röra ner i yoghurt eller filmjölk. Blir en stor burk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär persikorna i klyftor. Lägg persikoklyftorna och vinbären i en kastrull och häll på vattnet. Låt sjuda ca 5 minuter.
  2. Tillsätt socker under omrörning och låt koka ytterligare 5 minuter. Ta bort ev skum.
  3. Fyll upp sylten på en väl rengjord burk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 29 juli 2008

    Mycket god! Använde nektariner i stället och tror inte att skillnaden är så stor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.