Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svennes kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kycklingfonden med kryddorna. Dela kycklingfiléerna längs med och lägg dem i "fondblandningen". Låt dem ligga och dra några minuter. Bryn kycklingbitarna runtom och lägg dem sedan i en ugnsform. Ringla över lite kycklingfond och strö över ett tunt lager riven ost. Efterstek kycklingen i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Tag ut formen och garnera med tomatklyftor och basilika. Ställ in formen ca 5 minuter till. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.