Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk/grekiska färsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här receptet är min farmors gamla pannbiffsrecept som jag förnyat med lite grekiska ingredienser. Jag brukar servera biffarna med klyftpotatis och en kall sås gjord på créme fraiche och hackade svarta oliver. Om man vill är det även gott med stekt lök till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken, smula sönder fetaosten, hacka oliverna. Blanda dessa ingridienser med färsen tillsammans med den pressade vitlöken, ägget, potaismjölet, och alla kyddorna.
  2. Forma färsblandningen till biffar och stek på medelstark värme i smör eller margarin 3-4 min på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.