Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk Kubb

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Saftigt bröd för bakmaskinen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll ner jästen så att den hamnar längs bakskålens kant eller i ett hörn av bakskålen eller enligt bakmaskinens bruksanvisning.
  2. Tillsätt de båda mjölsorterna, saltet och sirapen. Häll försiktigt i vattnet så att detta inte kommer i kontakt med jästen innan knådningen påbörjats. Detta är särskilt viktigt när man ställer in maskinen på förprogrammering.
  3. Välj program och tryck på startknappen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kicki8 23 mars 2009

    Mycket gott och saftigt bröd.

  • Disen 22 maj 2009

    Nu har jag hittat ett favoritbröd för bakmaskinen. Mycker gott. Tack för receptet. kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.