Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sverigeglassen - Schwedeneisbecher

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Runt om i Tyskland kan man beställa Schwedeneisbecher, Sverige-glassen. Den har inte lyckats ta sig in på svenska glassmenyer, men för den som vill smaka och inte har vägarna förbi Tyskland så kommer här receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Varva äppelmos och glass i en glassbägare. Häll över ett stänk ägglikör, toppa med vispgrädde. Har du en svensk flagga på tandpetare blir det som kronan på verket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.