- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Ett recept från Jon Hansson. Jättegott, jag hade potatisgratäng till.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg kycklingklubborna i en långpanna. Pensla dem först med en matsked olja sedan med sweet chilin. Salta och peppra. Sätt in i ugnen.
- Klubborna är klara på 35 minuter. Kolla för säkerhets skull att de är genomstekta.
Stick in en vass kniv på tjockaste stället. Köttsaften som sipprar ut ska vara ofärgad.
- Sätt igång riskoket. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Hetta upp sista matskeden olja i en kastrull eller teflonpanna. Fräs vitlökshacket och de frysta grönsakerna på låg värme tills allt blivit genomvarmt. Rör i sojan när grönsakerna är klara.
Servera till riset och kycklingen.
Smaklig spis!
Publicerat den
18 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar