Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sydfransk lammfärssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbar höstgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och vitlöken. Skär paprikan och squashen i mindre bitar.
  2. Fräs löken i olivolja i en gryta utan att löken tar färg. Höj värmen, tillsätt lammfärs, vitlök och grönsaker och stek tills lammfärsen är smulig.
  3. Tillsätt tomater, fond och timjan. Koka såsen under lock cirka 30 minuter.
  4. Blanda i sardeller och oliver och fortsätt att koka cirka 30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera lammfärssåsen tillsammans med pasta och smula över getost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fialotta88 13 september 2012

    Verkar supergott, ska testas!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.