Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sylt och jordnötsmörs glass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jag bor just nu i USA där barnan fullkomligt älskar peanutbutter and jelly sandwiches, så jag bestämde mig för att testa att göra glass varianten.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop florsockret och äggulorna lite lätt. Vispa upp grädden. Vispa sedan ner jordnötssmöret och sedan äggblandningen. Häll ner lite utav glassblandningen i en bunke som tål att frysas, varva med lite sylt fortsätt att varva glassen och sylten. Ställ in glassen i frysen och låt frysa minst 6 timmar men gärna över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.