Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltade gröna tomater

(1 kommentar)  
Skriv ut

Om alla tomater inte mognar så är den här inläggningen inte så tokig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj tomaterna och ta bort blomfästena. Pricka eller rulla tomaterna över ett rivjärn.
  2. Förväll tomaterna 5 minuter i kokande vatten. Lägg dem i väl rengjorda burkar.
  3. Koka upp samtliga ingredienser till lagen. Häll den varm över tomaterna.
  4. Låt stå i 3 dygn. Koka därefter upp lagen ytterligare en gång. Sila bort kryddorna och häll åter lagen över tomaterna. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dintan 1 augusti 2008

    Lade in bild från Dansukker

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.