Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltade gula kantareller

 
Skriv ut

Går fort att tillaga men tar lite tid innan de är färdiga men oj så gott! Gör dubbel sats och njut längre! Orginalreceptet kommer från Hemköp men jag har gjort om det lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kantarellerna och lägg i kastrull häll på vatten tills de täcks. Förväll i saltat vatten i 5 minuter. Häll av i ett durkslag och låt rinna av. Fördela i två burkar.
  2. Koka upp lagen och häll den het över kantarellerna. Förslut och låt burkarna dra några veckor.
  3. Gott till viltkött!
  4. Fler av miná recept hittar du på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.