Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltkakor - diabetiker

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta snabbt ihop mjöl, Hermesetas lättströ, vaniljsocker och margarin tills blandningen liknar brödsmulor. Knåda försiktigt kakdegen tills ingredienserna har blandats ihop ordentligt. Ställ i kylen 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200 º. Dela degen i 18 delar och forma varje del till en rund, platt kaka. Gör en liten urgröpning i mitten och grädda kakorna i ugnen ca 10 minuter. Kakorna ska vara lite bleka i färgen. Klicka på sylt medan kakorna är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.