Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syrlig fläderkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott till sommarkaffet

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och blanda i dem och det smälta smöret och flädersaften i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form och grädda ca 35 min i 175 grader. Låt kakan svalna. Till glasyren blandas florsockret med flädersaften till en jämn smet och bres över kakan. Strö över det rivna citronskalet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.