Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott, snabbt, och lätt att variera med olika kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ in ugnen på 225 grader. Stek kycklingen och krydda med salt och peppar. Häll i vinet och låt småkoka i tio minuter. Ta upp kycklingen och lägg den i en ugnssäker form. Rör ner senap, creme fraiche och kryddor i vinkoket, låt puttra i fem minuter. Rör ner osten, låt den smälta och häll såsen över kycklingen. Fräs champinjoner, paprika (och bacon), strö steket över kycklingen och såsen. gratinera i ugnen ca 10 minuter Servera ris och fräsch grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.