Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söderhavsbiffar med zuccinipasta LCHF

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Underbart god måltid helt enligt LCHF

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Tvätta och torka citronen, riv av det yttersta lagret på citronen.
  3. Blanda nötfärs, äggulorna, grädde, sambal oelek, citroncest (spar lite till zuccinipastan) till en fin smet och krydda med örtsalt och fyra sorters peppar. (Jag mortlar själv i hop pepparkryddorna).
  4. Forma till fina biffar och stek i smör och lite olivolja tills de är nästan färdiga, låt gå färdiga i ugnen.
  5. Underbar sås: Häll lite olivolja i en såskastrull. Fräs tomatpurén. Tillsätt sambal oelek, tomathacket, örtsalt, salvian och grädden. Red av med philadelphiaosten och låt koka ihop.
  6. Zuccinipasta; Dela zuccinin längst med och riv zuccinin i bandspaghetti storlek med osthyveln. Stek pastan mjuk i smör och lite olivolja och tillsätt citronceset på slutet. Innan servering hyvlas rikligt med parmesan över pastan. Salta peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.