Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3183 träffar

Chokladbomb
Chokladbomb

Detta är verkligen chokladälskarens drömtårta! Det räcker med att bara ta en liten bit av den för att stoppa sötsuget. Förbered gärna tårtbottnen dagen innan servering.


Fryst hallon- och lakritscheesecake
Fryst hallon- och lakritscheeseca..

Krispig och len är denna ljuvliga cheesecake i tre våningar: knaprig chokladbotten, lakritsfyllning och hallonfyllning. Allt toppas sedan med lakritskolasås och minimaränger med lakrits!


Lakritschokladtårta med kokos
Lakritschokladtårta med kokos

I modevärlden är den lilla svarta ett säkert kort, låt det bli så även i köket. Den här tårtan är rena drömmen för choklad- och lakritsälskaren!

Kokospavlova
Kokospavlova

En frasig och kokossmakande Pavlova toppad med grädde, ananas, kiwi, physalis och passionsfrukt blir den perfekta avslutningen på varje kalas. Men den passar såklart lika bra vilken dag som helst när ..


Chokladbollskaka
Chokladbollskaka

Gör något annat med chokladbollssmeten än bollar. Här blir den till en god kaka med chokladglasyr. Enkelt och barnsligt gott!


Mammas ansjovistårta

Det är världens godaste och enklaste ansjovistårta. även de som inte tycker om fisk äter denna tårta. Perfekt till påsk och midsommar, men även alla andra dagar om året.
Moussetårta med kokos och mango
Moussetårta med kokos och mango

Kokosmjöl, äggvitor och lime består denna botten av, den toppas sedan med en len mangomousse, hallon och passionsfrukt. En fräsch och god tårta som de flesta kommer att uppskatta! Glutenfri.


Choklad- och hasselnötstårta
Choklad- och hasselnötstårta

En riktigt läcker chokladtårta med smak av apelsin och rostade nötter, täckt med en underbar chokladglasyr. En perfekt kalastårta! Den passar lika bra att servera som dessert som till kaffe. Tårtan..


Cheesecake med hallon/blåbär

En lättlagad och riktigt god cheesecake som garanterat kommer imponera på gästerna. Går att kombinera glasyren efter känsla, men just i detta recept valde jag att ha hallon och blåbär. Men passionsfru..


Änglakaka med passionsfrukt och mango
Änglakaka med passionsfrukt och m..

En lätt och luftig botten med len passionsfruktsfyllning. Lättbakat i långpanna! Äggvitor kan man numera hitta på flaska i kyldisken. Praktiskt om man inte råkar ha sparade vitor i kylen eller frys..


Marsipanpåsktårta med maräng
Marsipanpåsktårta med maräng

En pampig påsktårta med en lätt och luftig botten fylld med sylt och god vaniljkräm, kanterna dekoreras med gul marsipan och toppas sedan med en len maräng och chokladpåskägg. Den påminner lite om pri..