Tårta för många att frysa recept

Din sökning gav 19 träffar

Studenttårta

En tårta som räcker till många. Glutenfritt? Den som önskar glutenfri tårta utesluter vetemjölet och använder i stället samma mängd fin glutenfri mjölmix med mjölk.


Chokladtårta

Himmelsk god tårta som går att frysa. Passar perfekt vid studenten eller liknande när man behöver många tårtor. Det är bara att plocka fram efter hand ur frysen. Tinar snabbt.


Saftiga plommonrutor

En god och saftig kaka som räcker till många. Hittade receptet i boken Långpannans lov. Servera kakan som den är eller pudra över lite florsocker vid servering. Vaniljsås är gott till om kakan servera..


Min fantastiska gräddtårta

Denna fantastiskt goda gräddtårta innehåller många goda smaker som blir en fulländad smakkombination :D Tårtan är godast att göra dagen innan så den hinner safta till sig ordentligt. Den vita chokladg..Mandeltårta med kolakräm
Mandeltårta med kolakräm

En supertårta, säger de flesta som smakat den. Den blir en ganska platt tårta som ändå räcker till många då det bara behövs en smal tårtbit till varje person.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Mottagningstårta
Mottagningstårta

En bra tårta när man har mottagning eller öppet hus och inte vet hur många gäster som kommer. Ett antal bakverk kan stå färdiga i frysen och tas fram efterhand.

Glömmingedröm
Glömmingedröm

Denna goding från Glömminge på Öland är en favorit dessert för många. Den har bottnar av fluffig sockerkaka, täckta med ett sprött marängtäcke. I den krämiga fyllningen samsas både mörk och ljus chokl..