X

Tårta för många att frysa recept

Laddar...
Din sökning gav 24 träffar

Studenttårta

En tårta som räcker till många. Glutenfritt? Den som önskar glutenfri tårta utesluter vetemjölet och använder i stället samma mängd fin glutenfri mjölmix med mjölk.

Chokladtårta

Himmelsk god tårta som går att frysa. Passar perfekt vid studenten eller liknande när man behöver många tårtor. Det är bara att plocka fram efter hand ur frysen. Tinar snabbt.


Saftiga plommonrutor

En god och saftig kaka som räcker till många. Hittade receptet i boken Långpannans lov. Servera kakan som den är eller pudra över lite florsocker vid servering. Vaniljsås är gott till om kakan servera..


Min fantastiska gräddtårta

Denna fantastiskt goda gräddtårta innehåller många goda smaker som blir en fulländad smakkombination :D Tårtan är godast att göra dagen innan så den hinner safta till sig ordentligt. Den vita chokladg..
Fryst moussetårta med daim
Fryst moussetårta med daim

När man blir många på kalaset är allt som går att förbereda tacksamt. Och att kunna plocka fram den här läckra tårtan ur frysen känns som rena rama lyxen!


Lätt tjinuskisås
Lätt tjinuskisås

Lätt att tillaga, många användningsmöjligheter Gott till färska eller frysta bär som tranbär, vinbär eller hjortron. Vaniljglass smakar också bra till såsen. Om man kokar den lite längre ( så att den..


Mandeltårta med kolakräm
Mandeltårta med kolakräm

En supertårta, säger de flesta som smakat den. Den blir en ganska platt tårta som ändå räcker till många då det bara behövs en smal tårtbit till varje person.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Pinocciotårta
Pinocciotårta

Pinocciotårta, Herrgårdstårta, Glömmingetårta, Brittatårta, en populär tårta med många namn. Detta recept ger en botten som blir lite högre än de flesta recept och det blir riktigt lyckat!


Mottagningstårta
Mottagningstårta

En bra tårta när man har mottagning eller öppet hus och inte vet hur många gäster som kommer. Ett antal bakverk kan stå färdiga i frysen och tas fram efterhand.


Glömmingedröm
Glömmingedröm

Denna goding från Glömminge på Öland är en favorit dessert för många. Den har bottnar av fluffig sockerkaka, täckta med ett sprött marängtäcke. I den krämiga fyllningen samsas både mörk och ljus chokl..


Vaniljtårta med maräng
Vaniljtårta med maräng

Till blomstertidens ära och vännernas nöje - en makalös tårta att briljera med vid sommarens många kalas. Frasig maräng och äkta vaniljkräm är det i tårtan, som är dekorerad med bär och frukter ur som..


mandeltårta
mandeltårta

Den är jätte dryg och räcker till många, men ooo så mumsig. Man kan förbereda genom att göra botten och frysa den.Blåbärsmoussetårta
Blåbärsmoussetårta

Moussetårtan blir lätt en favorit hos den som vill förbereda desserten i god tid - och bland många andra också! Den italienska marängen bidrar med stadga och fyllighet, och är väl värd den extra mödan..


Smördegstårta
Smördegstårta

Tårtor kan man göra av många olika saker, har du testat smördeg? Snabbt går det, gott blir det och du gör alla som inte tål ägg lyckliga också.
Mormors chokladtårta
Mormors chokladtårta

Mandelbottnar i två lager varvas med en krämig chokladkräm. Den här tårtan passar utmärkt att frysa in i bitar, bara att ta fram så många man vill ha av. När man blir sugen eller när man får oväntat..


Daimtårta med mandelbotten och jordgubbar
Daimtårta med mandelbotten och jo..

Daim gillar de flesta, så varför inte göra en smaskig tårta med den populära chokladen. Tårtan är fryst, som en slags glasstårta. Allt går att förbereda i god tid, väldigt tacksamt när man väntar mång..