X

Tårta för många personer som kan göras dagen innan recept

Laddar...
Din sökning gav 2379 träffarAfter Eight tårta

Denna gjorde jag till förra årets födelsedag, man kan bli dödsförskräckt när man läser receptet, men klarar jag av att göra den så klarar vem som helst det (jag och baka tårta brukar inte gå ihop). ..


Chocolate layer cake with milk ch..

Jag hade en fika träff hos mig och bestämde mig för att bla baka denna tårta. Den var inte alls svår att göra (bli inte skrämda av alla ingredienser!) och resultatet blev jätte bra. Kakan blev hög och..


Hemmagjord glasstårta med marängb..

Underbar tårta som går att variera allt efter eget smak och tycke! Man kan även använda marängsmeten och göra "vanlig" marängtårta i olika former med olika sorters fyllningar/toppingar :) På den an..


Malins fina sommartårta

En makalöst god jordgubbstårta som är både smalare, godare och saftigare än de vanliga. Receptet har jag kommit på själv. Passar jättebra till midsommar, födelsedagar, studenten eller varför inte bar..


Smulans fluff tårta

En underbart god, men mäktig tårta med nougatfluff, Ahlgrens bilar-fluff och vit chokladfrosting utanpå. Enkel att göra, går att göra helt klar dagen innan, går tom att frysa! Går självklart att dek..


Pavlovabakelser med lemoncurd

Krispiga på ytan och sega inuti, så skall Pavlova vara! Lemoncurd är gott tycker jag men kan naturligtvis uteslutas. Tips för att lyckas med marängen: Var mycket noga med att ingen äggula kommer ..
Citron- och jordgubbstårta

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpot..


Folkets bröllopstårta på Dansukke..

Inför kronprinsessbröllopet den 19 juni har det tagits fram en folktårta, krönt av en glänsande krona. Det är branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer tillsammans med Nordic Sugar som tagit ..Smörgåstårta – på mitt sätt

Så enkel men så god. Ett recept som jag har haft i mina ägor de senaste 30 åren. Serveras alltid på midsommarkvällen, födelsedagar eller när man blir så där jätte sugen. Receptet är baserat på en tår..Emils tårta

Emil älskar Polly och polly älskar banan. Den här tårtan kom till när jag skulle baka en tårta till Emils födelsedag. Polly var önskningssmaken. Pollyfluff och banan/vanilj kräm är självskrivna som fy..Rice Krispies marängtårta

Har fått receptet av en före detta arbetskamrat. Alla som bjudits på tårtan tycker att den är smaskens! Den är så lättbakad att du knappast kan misslyckas!Min Supergoda Morotstårta! (Glute..

Jag älskar morotstårta! Men har inte haft något "100%-igt" recept. Tokletade på nätet, men alla recept såg likadana ut. Så jag har experimenterat mig fram, och av alla morotstårtor jag provat mig fram..

Chokladbavaroise i tre färger

En fantastisk tårta som inte är så komplicerad att göra som den kanske ser ut. Receptet på tio bitar är väl tilltaget. Tårtan på bilden har jag gjort på dubbel sats, 20 bitar, men det räcker gott och ..