Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårta prinsesslott

 
Skriv ut

Den här härliga tårtan platsar på vilket kalas som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd tre bottnar som grund med sylt och vaniljkräm mellan.
  2. Dela de andra bottnarna på mitten.
  3. Skär ut fyra tårtbitar ur ena halvan (= 3x4 tårtbitar).
  4. Skär av den spetsiga änden på bitarna. Stapla dem på varandra med sylt och vaniljkräm emellan (= tornen).
  5. Det runda mittentornet gör du genom att med glas stansa ut 7-9 runda bitar ur tårtbotten. För att få tornet konformigt skär bitarna mindre och mindre.
  6. Lägg även sylt och vaniljkräm mellan bottnarna till detta torn.
  7. Dela jordgubbarna på längden (=tinnar).
  8. Bred ut vispad grädde över hela slottet. Använd gärna en varm kniv för att få grädden slät.
  9. Tryck fast persikogodis som fönster, jordgubbar som tinnar och placera ut marängerna.
  10. Dekorera det runda tornet med non stop.
  11. Sätt en flagga i toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.