Den här härliga tårtan platsar på vilket kalas som helst.
Instruktioner
- Använd tre bottnar som grund med sylt och vaniljkräm mellan.
- Dela de andra bottnarna på mitten.
- Skär ut fyra tårtbitar ur ena halvan (= 3x4 tårtbitar).
- Skär av den spetsiga änden på bitarna. Stapla dem på varandra med sylt och vaniljkräm emellan (= tornen).
- Det runda mittentornet gör du genom att med glas stansa ut 7-9 runda bitar ur tårtbotten. För att få tornet konformigt skär bitarna mindre och mindre.
- Lägg även sylt och vaniljkräm mellan bottnarna till detta torn.
- Dela jordgubbarna på längden (=tinnar).
- Bred ut vispad grädde över hela slottet. Använd gärna en varm kniv för att få grädden slät.
- Tryck fast persikogodis som fönster, jordgubbar som tinnar och placera ut marängerna.
- Dekorera det runda tornet med non stop.
- Sätt en flagga i toppen.
Publicerat den
5 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar