Knapriga småkakor med rik smak av choklad och kokos. Förvara dem i lufttäta burkar eller frys dem i små påsar.
Instruktioner
- Rör matfett, socker och vaniljsocker poröst. Blanda ned ägget. Smält chokladen i vattenbad och hacka nötterna. Blanda ned choklad, nötter, kokos och mjöl i smeten och arbeta ihop det till en deg.
- Dela degen i bitar och forma dem till längder, ca 5 cm i diameter. Rulla in dem i plastfolie och låt dem stelna i frysen 45 minuter (eller ca 8 timmar i kylskåp).
- Skär rullarna i ca 1 cm tjocka skivor och lägg dem på smorda plåtar. Grädda i mitten av ugnen i 175° ca 12 minuter/plåt. Låt kakorna svalna på galler och förvara dem sedan i lufttäta burkar.
Publicerat den
9 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergoda!!! Verkligen svåra att äta vilket alla jag bjudit kakorna på kan intyga :)