Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabbouleh

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel matlagning men med väldigt mycket smak. Mycket mynta och bladpersilja ger den rätta libanesiska känslan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen. Låt kallna.
  2. Tärna tomaterna och zucchinin. Skala och strimla löken. Blanda detta med vita bönor och persilja i en skål.
  3. Grovhacka myntan och vänd ner den. Ringla över olja och citronjuice. Smaka av med ½ tsk salt och 2 krm peppar.
  4. Värm brödet enligt anvisningen på förpackningen. Lägg tabbouleh i brödet och med en aubergineröra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.