Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabbouleh med grönsaker och yoghurtsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Bulgurvete kokar på 10 min och är mycket mättande. Du kan också använda couscous

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurvete med vatten, passerade tomater och kycklingfond i ca 10 min, tills det är mjukt och all vätska har kokat in. Tillaga grönsakerna enligt förpackningen, gärna i mikro. Blanda grönsakerna och bulgur med persilja eller mynta, rivet citronskal och citronsaft. Salta och peppra. Blanda yoghurt med ajvar och en gnutta socker och servera den till.
  2. Komplettera gärna med kött, fisk eller quorn

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.