Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabbouleh på helt korn med morot och butternut

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Här möts det persiska och det nordiska köket i en fräsch tabbouleh, fullproppad med smaker och vitaminer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka kornet enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten med 2 lagerblad.
  3. Skala och skär morötter och pumpa i små fina tärningar. Fördela grönsakerna på en plåt och ringla över olja. Rosta mitt i ugnen, 5-8 minuter, det ska vara tuggmotstånd kvar.
  4. Blanda alla ingredienser till dressingen och vänd ihop med grynen och de rostade rotsakerna. Smaka av med salt och vänd runt spenaten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.