Taco recept

Laddar...
Din sökning gav 1570 träffar


Tacopaj

Detta är en taco-paj som är mycket enkel att göra, ursprungligen kommer detta recept från Viktväktarna. Urläcker, tips till de som vill bjuda på något snabbt och gott.
Tacogratäng

Innehåller inte krossade tomater eller philadelfia. En variant som jag tycker är både enkel och riktigt god.


Fredriks tacopaj

Det finns många recept på tacopaj, det här är vår familjs! Det blir lite pajbotten och mycket fyllning, så nachips passar bra till.


Lenas Tacogratäng

Helt underbart gott! Denna äter vi ofta. Dottern bjöd på detta när hon hade tjejmiddag för att fira sin 11 års dag. Alla ungar uppskattade den.

Tacogratäng med kyckling

Inspirerad av den vanliga tacogratängen blev det här en lördagsrätt med en knorr av succé! Jag har använt Kanetas tacokrydda som jag blandat hemma men det funkar säkert med den taco- eller, om du ..


Tacopotatis med köttfärs

Jag såg ett recept i vår dagstidning på Tacopotatis som jag tyckte verkade gott. Testade det och faktiskt en supergod maträtt, som man gott kan bjuda sina gäster på, men även njuta en helt vanlig var..


Taco-pastagratäng

Tacopasta är ett gammalt recept som hängt med mig i många år. Kanon smidigt och gott till "fredagsmyset" eller som vardagsrätt. Det är perfekt om du ska bjuda många på mat, efter som du kan göra den d..


Taco-nacho-lasagne

Passar utmärkt en fredags- eller lördagskväll. Servera med krispig sallad och kall öl. Den är perfekt och enkel att göra en fredag efter jobbet.Tacolåda

Bra för den går bra att förbereda när man ska på knytis. Den här lådan brukar vara favorit på mexicanska temat.