Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuka tacobröd

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjuka, goda tacobröd. Ungarnas favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, salt och bakpulver i en matberedare. Klicka i margarin och kör tills det mixats med mjölblandningen. Häll i vattnet och blanda till en deg. Forma 12 bollar. Vila kallt i 10-15 minuter. Kavla ut tunna kakor som gräddas i torr, het stekpanna. Lägg dem eftersom i en fuktig kökshandduk, så behåller de värmen och mjukheten.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • izzkizz 3 oktober 2009

    Mina bröd blev ganska små och det var hårt jobb att försöka kavla ut dem så de skulle bli större. Men det är lite jobb att baka egna tacobröd. Resultatet blev iallfall riktigt bra, kan rekommendera detta recept.

  • mariba 7 oktober 2009

    Borde ha gjort ett tillägg när jag skrev ner receptet...jag gör oftast dubbel sats och gör bröden större. De blir annars ganska små och man har ju en tendens till att fylla dem ordentligt :-)

  • kornsara 20 januari 2010

    kan man frysa in dem? eller tror du att de blir förstörda?

  • kornsara 20 januari 2010

    tror du man kan frysa in dom?

  • mariba 21 januari 2010

    Jag tror säkert de går bra att frysa in, jag brukar frysa in köpta tacobröd och det funkar bra. Hemgjorda tacobröd har det aldrig blivit kvar av :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.