Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofisk Tacofisk
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb och god. En klar favorit i vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfileérna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen i ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris. Servera gärna med en extra klick hot tacosås.

Liknande recept

Kommentarer (23)

  • Gunn57 11 mars 2008

    Det var en jätte god fisk rätt Jag uteslöt Chipsen Mvh GunBrith

  • epi 17 mars 2008

    Äntligen hitta jag ett fisk recept med jätte god smak. Det här kommer jag göra flera gånger. TACK!

  • EmmiEmmi 4 maj 2008

    Jättegod maträtt. utesluter chipsen och osten dock, då blir den lite nyttigare :)

  • rosen69 8 maj 2008

    prövade det här igår och det var jättegott kommer att göras flera gånger

  • GunsanL 2 juli 2008

    Supergott och superenkelt! Är en klar favorit hos oss. Har gjort det flera gånger med lite variationer. Kan rekommendera nya "Torsk i portionsbitar" från Findus. Går snabbare att tina. Har även prövat tortillachips med ostsmak som ger en extra krydda åt hela rätten. Tvärtemot GunBrith så vräkte jag på chipsen som krossats ordentligt i en bunke med staven till morteln. Det är ju chipsen som "gör" hela anrättningen. Tack för receptet!

  • StinaStumpan 30 juli 2008

    Otroligt gott och enkelt!! Gillar inte smaken av fisk, så det här var helt perfekt för mig..

  • 123Linnea 14 september 2008

    Gott!!!

  • ca70 27 oktober 2008

    Det här var jättegott! Toppbetyg från alla runt middagsbordet. Jag ökade på grädden och använde mig av Tortilla Cheese chips - det var väldigt smidigt o oväntat gott! Tack för receptet, MrsC!

  • misslena 30 december 2008

    Alltid en succé hemma hos oss. Tack för ett bra recept! :)

  • GrodanOchLillebror 10 februari 2009

    Jättegod rätt, kände knappt fisksmaken. Detta kommer jag att göra fler gånger och rekomenderar varmt det här receptet till andra!

  • Heisjo 27 maj 2009

    Jättegott!! Passade både stor och liten i familjen!

  • loredana 29 maj 2009

    Så otroligt gott, kommer definitivt att göra detta fler gånger.

  • emmata 28 augusti 2009

    Gjorde nog lite för mycket extra sås så det blev lite blött, nästa gång ska jag följa receptet ordentligt:-) Men mina chips blev inte så där knapriga och fina som de ser ut på bilden?

  • loredana 4 oktober 2009

    Jättegott, kommer att göra om detta fler gånger

  • generalsilver 12 januari 2011

    ..Det här var den godaste fiskgratängen jag någonsin ätit.

  • MrsC 12 januari 2011

    Tack...vad roligt att det smakade bra :-)

  • shrin 1 juni 2011

    Väldigt gott fast det inte ens smakade tacos... Använde mild tacosås för barnens skull. Tack för ett kanon enkelt och gott recept!

  • saaandris 5 augusti 2011

    Väldigt gott, en rätt som man gärna gör igen :)

  • Jollan05 8 december 2011

    Enkel o god fiskrätt. Använde 1 dl taco sås istället och nästa gång kommer det att bli lite fler chips också;-)

  • katbeghan 18 december 2011

    Helt ok fiskrätt. Använde medium stärk sås, men det hade nog blivit något bättre med stärk. Blev ingen styrka alls då grädden mildrar ganska mycket. Gjorde den på en blandning av torsk och hoki. Serverade ris och en sallad till. Vårt betyg blir en 3. Ett plus för lättlagad!

  • jrabbelino 3 november 2012

    perfekt sätt att ta reda på öppnade chipspåsar som blivit mjuk,jättegott,omtyckt på förskolan

  • blumsan 21 november 2012

    Supergott!! Blir garanterat fler gånger! Maken var otroligt skeptisk innan men åt me god aptit, i han gillar inte fisk.. Hade i lite chilisås också..

  • mammis 19 februari 2013

    Jättegott och hela familjen gillade det jättemycket...kryddade till det med extra chili och lite mer grädde och tacosås...super

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.