Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fantastiskt god gratäng med pressad potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken, lägg den i en ugnssäker form, lätt smord.
  2. Blanda ihop crème fraiche, grädde, tacosåsen och den rivna osten. Häll över fisken. Krossa chipsen och häll över.
  3. Grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca. 25 min. Servera med pressad potatis och en sallad.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LillLena 29 augusti 2009

    En jättegod fiskgratäng som jag kommer att göra flera gånger. Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.