Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anettes tacogratäng

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Går snabbt och är gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlök och lök. Stek köttfärs, lök och vitlök och rör ner tacokryddorna. Rör ner de krossade tomaterna. Lägg röran i en form.
  2. Blanda creme fraiche med philadelfiaosten och bred över köttfärsröran. Strimla purjolöken och lägg den ovanpå. Strö över riven ost.
  3. Ställ in i ugnen på 200° i 20 minuter. Serveras med bandspaghetti och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.