Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott. Har inte riktigt koll på mängderna av de olika ingredienserna eftersom jag brukar göra rätten utan recept.

Ingredienser

Instruktioner

Smöra en ugnsfast form och täck botten med nachochips. Stek köttfärsen och blanda i tacokryddan och vatten. Låt småkoka till det mesta av vattnet kokat bort. Lägg köttfärsen i ett lager ovanpå chipsen. Hacka lök, gurka, och tomater. Lägg grönsakerna i varsitt lager ovanpå köttfärsen. Ovanpå grönsakerna brer du sedan ut tacosåsen. Blanda ihop vitlöksåsen och bred ut den ovanpå tacosåsen. strö över riven ost, och ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 20-25 minuter. Servera som den är eller tillsammans med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • solstralen 16 november 2008

    Supergod gratäng som gick hem här hemma. Lite variation till vanlig tacos som ungarna älskar! Kommer vi absolut göra igen!

  • Saffransanna 21 februari 2009

    Kanonenkel-slängde ihop den en eftermiddag efter jobbet, de flesta ingredienser fanns hemma, men icke majs så det blev paprika istället och icke heller creme fraiche men blev gott med keso också. OCH hur god som helst.

  • tommyannaleiaville 22 oktober 2009

    Den perfekta fredagsrätten!! Kanon bra alternativ till den söliga tacosbuffén! Gick hem hos alla!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.