Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogratäng med kyckling

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Santa Maria Chunky Salsa kan bytas ut mot vilken typ av smak man föredrar! Santa Maria Chunky Pine Apple Salsa är ett toppen tips! Gratängost läggs på efter eget tycke och smak (ju mer desto godare!)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i lite smör, tillsätt lök, vitlök och majskorn på slutet.
  2. Häll blandningen i en ugnsfast form.
  3. Vispa ihop grädde, taco mix och salsan. Häll det över och strö över riven ost.
  4. Gratinera i mitten av ugnen, 200 grader i ca 25 minuter, tills osten fått färg.
  5. Servera med ris och förslagsvis en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.