Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den här har kommit till efter att ha tagit det bästa från alla recept jag har läst. Kan till 99% lova dig att du blir nöjd, för väldigt saftig och god är den. Vet inte om jag kan kalla den gratäng, men det är väl det närmaste man kan komma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten. Fördela chipsen i en ugnsfast form under tiden det kokar. Häll sedan färsen över chipsen. Blanda crème fraiche med philadelphiaosten och fördela det över färsen. Hacka grönsakerna och lägg det på. Strö sedan över så mycket ost du vill ha och grädda i 10-15 minuter på 225 grader.
  2. Servera med sallad, gräddfil och salsa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • miniinatta 4 september 2011

    Helt underbart god ! :D

  • marikabackman 7 september 2011

    Jättegott! Har bara testat att göra tacogratäng med chipsen ovanpå och philly-osten i botten men det här var minst lika gott om inte ännu godare! 5+

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.