Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokryddad köttfärsgrätäng

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Passar alla. Även gnälliga barn.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt instruktionerna på paketet. Hacka under tiden löken och fräs den i lite olja. Pressa i vitlöksklyftorna och den hackade gröna chilin och låt fräsa med en stund. Ta upp ur pannan och stek färsen i lite mera olja tills den ser genomstekt ut. Rör så den inte klumpar sig. Blanda ner löken. Krydda med gurkmeja, svartpeppar och tacokrydda. Låt fräsa några minuter. Blanda i tomaterna, crème fraichen och sambal oeleken och hälften av den rivna texmexosten. Blanda i den kokta pastan. Smörj en ugnsfast form och häll över alltihop i den. Strö resten av den rivna osten överst. Gratinera i ugnen, 175 grader, 25-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.