Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokryddad kycklinglasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bjud på en ny variant av lasagne med denna tacokryddade kycklingvariant. Går hem hos stora som små själar :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här:
  2. 1. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. 2. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar.
  4. 3. Skär kycklingen i lillfingerstora strimlor. Stek kycklingen och grönsaker i olja i 5 minuter. Tillsätt tacokryddmix och vatten.
  5. 4. Rör i creme frachie, färskost och mjölk. Koka upp kycklingragun.
  6. 5. Täck botten på en smord ugnsäker form med ett tunt lager kycklingragun. Lägg på ett lager lasagneplattor. Varva 2 lager med ragu och plattor. Avsluta med ett lager ragu. Strö över osten.
  7. 5. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter.
  8. Servera med en grönsallad med vinägrett.
  9. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.