Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokryddad kycklinglasagne

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar lasagne, tacosmak och kyckling och när jag såg detta recept var jag tvungen att pröva det. Receptet kommer att vara ett favoritrecept här hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Skala och finhacka löken. Skär broccolin i mindre bitar. Dela, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Skär kycklingen i lillfingerstora strimlor. Stek kyckling och grönsaker i olja i en stekpanna i 5 minuter. Tillsätt tacokryddmix och vatten. Rör i créme fraiche, färskost och mjölk. Koka upp kycklingragun. Täck bottnen på en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu. Lägg på ett lager lasagneplattor, varva 2 lager med ragu och plattor. Avsluta med ett lager ragu. Strö över osten. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • hilda4ever 21 maj 2009

    Suveränt gott! Uteslöt dock Broccolin och skivade i lite bananer i stället, det blev supergott!

  • do296 18 november 2009

    Smarrigt!! Fast nästa gång gör jag nog lite extra "sås", eller tar en lite mindre form. Skall helt klart lagas massor av gånger framöver!! En MYCKET stark 4:a! Tack för receptet =) Plussade på med lite färska champinjoner, MUMS!

  • fivexj 23 september 2010

    Super smarrig & oj vad barnen åt. Bytte ut broccolin mot blad spenat istället. Super god & lättlagad

  • Mundungus 14 januari 2011

    Fantastiskt gott!!!! Och det gick sannerligen hem hos barnen också!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.