Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokryddad pannkakstårta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En familjefavorit. Bra när det blivit pannkakor över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen tillsammans med saltet. Vispa ner mjölken växelvis med mjölet till en slät smet. Låt svälla minst 30 minuter. Rör ner det smälta smöret. Stek pannkakorna och låt dem kallna.
  2. Fräs lök, vitlök och färs i olja. Smaka av med salt, peppar och kebabkrydda. Rör ner majskorn, crème fraiche och vatten. Låt det koka ihop tills nästan all vätska är borta.
  3. Varva fyllning och pannkakor. Bred ut crème fraiche på den översta, strö över paprika, tomater och ost.
  4. Gratinera långt ner i ugnen, 175º, ca 20-30 minuter. Servera med en vitkålssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.