Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och passar till fredagsmyset, istället för den vanliga tacosen.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 200 grader. Bryn färsen i det smälta smöret. Rör ner tacokryddmixen och tillsätt vattnet. Låt småputtra i ett par minuter. Varva tortillabröd med köttfärs, tacosås och cheddardip i en ugnsäker form. Smula sönder nachochips och strö ovanpå. Avsluta med ett tunt lager med riven ost. Grädda i ugnen ca 20 minuter. Servera med tillbehören. (Jag brukar använda Santa Marias produkter, men välj eran favorit.)

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • JejjeGirl 30 januari 2009

    Den här brukar jag också göra, den är helt gudomlig. En absolutfavorit. Jag rekommenderar den varmt till alla som gillar tacos.

  • Lourdes 2 februari 2009

    Jättegott!! Så enkelt o festligt. Kommer definitivt att laga den fler gånger.

  • monfo 9 maj 2009

    Det här måste du göra igen var barnens kommentar!

  • sgu 5 juni 2009

    Bjöd på detta igår kväll, blev mycket uppskattat bland gästerna så väl gammal som ung. Jag kommer att göra detta fler gånger.

  • anncatrin_wikblad 28 januari 2010

    Har gjort denna massor med gånger nu, så himla god! Men jag blir mer och mer bekväm för varje gång, så idag hade jag i både majs och gräddfil direkt bland lagren! Funkar fint det med!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.