Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacomarinerad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskkarré är utmärkt till kryddstarka rätter och en bubblare i tacosammanhang. Om du vill kan du lägga karrén på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär snitt i köttet och stick in vitlöksklyftorna. Gnid in tacokryddan på köttet.
  3. Stek köttet runt om i smör i en stekpanna.
  4. Lägg det i en ugnssäker form och sätt i en termometer. Stek i nedre delen av ugnen tills temperaturen är 68°, ca 45 min.
  5. Låt köttet vila ca 10 min.
  6. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Skär köttet i skivor och servera med tortillabröd och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.