Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här görs i en stor långpanna och räcker säkert till lunch dagen efter också. Ni slipper laga mat på lördagen och får ännu mer tid att umgås som familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Börja med att blanda ihop ingredienserna till degen. Tryck ut den färdiga degen i en smord långpanna.
  3. Stek färs och lök i stekpanna. Blanda i tacokryddor och vatten och låt puttra 10 minuter.
  4. Till sist gör du såsen. Skär och hacka smått. Lägg tomaterna och fefferonin i en bunke och blanda i övriga ingredienser.
  5. Bred ut köttfärsen på pajdegen och sedan såsen överst.
  6. Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hanna068 1 mars 2010

    Hej Jag tænkte bara fråha om man kan byta ut filmjølken mot vanlig mjølk eller ska det vara filmj'lk? Den låter jætte god tænkte testa den men jag undrar bara om man kan byta ut det? Mvh Hanna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.