Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj - LCHF style

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkel, god men framför allt god tacopaj. Passar alla men är LCHF vänlig :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg smöret i pajformen och smält i ugnen. Vispa ägg cog grädde. Häll sedan i pajformen med det smälta smöret. Låt grädda i ungen tills den fått en gyllenbrun färg. (225 grader)
  2. hacka löken, stek den med köttfärsen i smöret. häll sedan i vattnet och taco kryddan. Mixa så att allt blir riktigt blandat. Låt det steka tills vattnet är borta. Häll sedan över din ägg "botten".
  3. Skär tomater och paprikan, lägg på fyllningen. Riv osten, blanda med grädden och filen, häll det sedan över pajen.
  4. Låt grädda i ugnen i 225 grader i 10-15 min. Sedan klar att servera.
  5. Tipps! Servera med en grönsallad och hemagjord guacamole.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • fiskruka 26 november 2010

    Helt klart godkänd! Jag saknade salt i "omelettbotten" men det gick ju lika bra att salta i efterhand! Blev asmätt. =)

  • carinha40 19 april 2011

    Det var kanongott....det är andra gången jag gör denna tacopaj nu....denna gången la jag till 3 vitlöksklyfor....alla i familjen tycker det är en klar 5:a :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.