Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj med tortillachipsbotten

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna paj är mina barns favorit. Den går väldigt snabbt att göra också , vilket är ett stort plus när man har ont om tid ibland.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att bryna köttfärsen. Tillsätt tacokryddan och vattnet (Tacofärsen ska vara något lösare än när man serverar den till tacoskal och tortillabröd). Häll ut tortillachips i en ugnssäker form. Krossa dem lätt. Bred på tacofärsen. Blanda de båda creme fraichesorterna med varandra och häll över köttfärsen. Strö över riven ost. Sätt in formen i ugnen på ca 200 grader och kör den ca 20 minuter eller tillls chipsen i botten är något så när mjuka. Det beror på vilken sort man använder. Servera med en vanlig grönsallad och majskorn och om man vill, tacosås. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.