Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri Tacopaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smidig och jättegod som jag gjorde delvis laktosfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Väg upp mjölmixen och häll i en skål. Tillsätt margarinet, mjölken och bakpulvret. Blanda ihop tills du har en deg. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Bryn köttfärsen och lägg på pajskalet. Blanda ihop såsen och häll över köttfärsen. Toppa med riven ost.
  3. Sätt i mitten av ugnen i 15 minuter på 200º Servera gärna med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SamL 2 juni 2009

    OBS Vissa taco kryddmixar kan innehålla gluten: Här är ett reept på egen tacomix : 1 msk mald spiskummin 1 msk chilipulver 1 tsk kakao 1 tsk salt och för att få den både laktos & glutenfri gör så här: Deg: 50 gram flytande laktosfritt margarin 250 gram glutenfri och mjölkfri mjölmix 1,5 dl laktosfri mellanmjölk 2 tsk bakpulver Fyllning: 600 gram blandfärs 1 påse taco kryddmix (se rec här över) Sås: 2 brk laktosfri cremé fraiche 4 msk laktosfri majonnäs 2 hackade tomater Riven laktosfri ost i valfri mängd (Kan var svår att få tag i... men den finns därute ;) Lycka till :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.