Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad tacopaj men tyvärr utan några mått

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen o tryck ut i form. Grädda i c:a 10 minuter eller när du ser att den har blivit lite ljusbrun ta ut den.
  2. Bryn färsen tillsätt påsen med tacokrydda rör ihop och salta, peppra efter behov. Ställ åt sidan. Ta en bunke där du blandar creme fraiche, majonäs, delade tomaterna, salt, peppar och chilipulver. Rör ihop. Tillsätt den rivna osten o blanda igen. Smaka av.
  3. Lägg köttröran i pajformen så det blir jämt fördelat, bred sen över toppingen av cremefraiche, se till att blandningen blir jämt fördelad, sen in i ugnen tills ytan fått en fin färg c:a 20-30 minuter.
  4. Ugn 175-200 grader.
  5. Servera med strimlad grönsallad och öl

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.