Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den verkar god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Hacka margarin, mjöl och paprikapulver till en grynig massa i en matberedare. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg. Tryck ut den i en ugnsform. Gör några hål med en gaffel, ställ i kylen ca 30 minuter. Förgrädda i mitten av ugnen ca 12 minuter.
  2. Bryn färsen smulig i en kastrull. Tillsätt krydda och vatten, låt koka ca 5 minuter. Blanda all fraiche. Låt chilin rinna av. Fyll pajskalet med färsen och bred på fraicheblandningen. Täck med tomaterna och chili. Strö över osten och smaksätt med paprikapulver. Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter tills osten fått färg.
  3. Vill du ha mildare kryddning kan du minska mängden fraiche paprika & chili med 1 dl och öka motsvarande mängd lättfraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.