Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept har jag fått av en arbetskompis och det är den absolut godaste tacopajen jag har smakat på. Alla som smakat den säger samma sak.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Knåda ihop pajdegen och tryck ut den i en smord pajform. (Pajskalet behöver inte förgräddas). Bryn köttfärsen och rör i tacokryddan. Häll i köttfärsen i pajskalet. Rör ihop täcket i en bunke och smaka av med salt. Bred ut det över färsen. Strö över riven ost. Ställ in mitt i ugnen i 15 - 20 minuter. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.