Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj i långpanna

(2 kommentarer)  
Tacopaj i långpanna Tacopaj i långpanna Tacopaj i långpanna
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En god middagspaj som både min dotter och dotterdotter brukar göra. Den räcker till ungefär 8-10 personer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdegen skall vila i kylskåpet i 30 minuter.
  2. Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen.
  3. Forma degen i långpannan. Häll fyllningen på degen. Skiva tomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost.
  4. 225 grader i 30-40 minuter.
  5. Gör en sallad till med: salladsblad, gurka, tomat, fetaost, rödlök - rör ner lite olivolja samt krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JennyV 18 juli 2008

    En bra paj, där man inte behöver förgrädda pajskalet, vilket spar ju tid för stressiga småbarnsföräldrar som jag :)

  • Ninni84 15 april 2009

    Tack för det goda receptet.Har gjort många tacopajer som har varit ganska mäktiga. Trodde att denna me skulle va det eftersom det var creme fraice i men den var supergod!!Till och med min man sa denna va god o inte mäktig!Tack!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.