Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj med crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med en botten som man inte behöver förgrädda så går detta hur snabbt som helst och den är supersmarrig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Blanda ihop degen. Först mjöl, salt och bakpulver och sist smör och mjölk. Tryck ut degen i formen. Förgrädda INTE!
  2. Stek köttfärsen i olivoljan och blanda i kryddorna och vattnet. Låt vattnet puttra bort. Häll färsen i pajskalet. Hacka tomat och lägg ovanpå färsen, även oliverna Blanda crème fraiche, majonnäs och ost och bred ut över tomaterna. Grädda 12-15min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.